Header_Scheldt.jpg

Tug Master (Scheldt Area)

VACANCY

 

 

Onze dienstverlening is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd.

 

Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor onze havens in Antwerpen, Zeebrugge en Gent-Terneuzen-Vlissingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s:

 

TUG MASTER

(Scheldt Area)

vacancy status

 

status vacancy_open_NL.png

your job

 

Je bent ambassadeur van je schip, het bedrijf en onze policies. Met een propere en veilige operatie, waarborg jij de efficiënte en veilige service waar Boluda Towage bekend om staat. Als kapitein voer je het bewind over de sleepboot en heb je autoriteit over allen die aan boord zijn.

 

Je bent verantwoordelijk voor de veilige navigatie in de breedste zin van het woord en verzekert dat alle bemanningsleden in staat zijn om de noodzakelijke werkzaamheden aan boord uit te voeren. Je rapporteert aan de Operations Manager van de Schelde Area.

 

Je plant de werkzaamheden zo in, dat je de wettelijke rusttijden steeds kunt respecteren. Je hebt autoriteit en bent in staat beslissingen te nemen wanneer nodig met betrekking tot de bemanningsleden, de sleepboot, veiligheid en omgeving, om vervuiling te voorkomen en waar nodig assistentie te vragen van de wal.

 

Je verzekert dat er aan de geldende wetgeving en regelgeving wordt voldaan en dat de managementsystemen worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat alle certificaten, administratie en rapportering op orde en geldig zijn. Je implementeert de HSE procedures en voorschriften, zoals beschreven in de vloothandboeken.

 

Je stuurt de bemanning aan en begeleidt hen op een consequente manier. Je motiveert hen en geeft constructieve feedback. Je houdt regelmatig teamvergaderingen met de bemanning, organiseert Fire & Safety drills en familiariseert nieuwe bemanning.

What type of applicant are we looking for?

 

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
 • Nautische kennis- en ervaring.
 • In het bezit van de verplichte certificaten en documenten volgens de Belgische vlaggenstaat om in staat te zijn te varen als Kapitein aan boord van een Belgische sleepboot.
 • Vaarbevoegdheid minstens ‘‘II/3 Master near Coastal Voyages’
 • Kennis van zaken door ervaring als sleepbootkapitein
 • Ervaring met het varen met ASD systemen (schottels)
 • Up-to-date kennis i.z. relevante managementsystemen
 • Passie voor de maritieme sector
grijs blokje.jpg

Your talents:

 

 • Sterke managementkwaliteiten
 • Flexibiliteit
 • Communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Stressbestendig
 • Sociaal
 • Sterke motivator
 • Goed zeemanschap
 • Je bent een organisator en je regelt het werk zo dat er wordt voldaan aan MLC (werk- en rustperioden)

We offer:

 

 • Een dynamische functie binnen een internationaal bedrijf en enthousiaste, gedreven collega’s met passie voor hun werk
 • Een interessante werkplek in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent, Terneuzen, Vlissingen
 • Werkrooster 7 dagen op, 14 dagen af

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.

 

Heb jij passie voor een nautische baan en de maritieme sector? Als je over de vereiste werkervaring beschikt, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en je motivatie te versturen via het online sollicitatieformulier.

 

Omdat we actief zijn in Noordwest Europa (België, Duitsland, Nederland, en het Verenigd Koninkrijk), gelieve er rekening mee te houden dat we uitsluitend sollicitanten kunnen accepteren wanneer een kandidaat het burgerschap bezit of een werkvergunning heeft in de Europese Unie (EER) en de lokale taal (Nederlands) spreekt.

 

Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met Katrien Broeckx, HR Manager Scheldt Area, via telefoon +32 3 545 11 20.

 

***** Acquisitie wordt niet op prijs gesteld *****

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

APPLICATION FORM

(sollicitatieformulier)

 

Before completing the application form below, please note that there are mandatory requirements:

 

Boluda Towage Europe operates in Northwest Europe (Belgium, Germany, Netherlands, and the UK). For this reason, we only can accept applications if a candidate:

 

 1. Holds EU citizenship or has a work permit for Europe/EU.
 2. Has a good command of the local language, applicable to the vacancy concerned.

Choose a file

Choose a file

Choose a file