Header_PortDefender.jpg

Tug Master (Rotterdam)

VACANCY 

(vacature)

 

 

Onze dienstverlening is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd.

 

Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor het lokale team van Boluda Towage Rotterdam, zijn we op zoek naar een nieuwe collega:


Tug master

 

(Rotterdam)

VACANCY STATUS

(vacature status)

 

 

status vacancy_open_NL.png

your job

(Jouw functie)


Als Tug Master vertegenwoordig je de rederij en haar beleid en voer je effectief de sleepdiensten uit van Boluda Towage Rotterdam in de Rotterdamse havens. 

 

 • Met een propere en veilige operatie, waarborg jij de efficiënte en veilige service waar Boluda Towage bekend om staat. Als kapitein voer je het bewind over de sleepboot en heb je autoriteit over allen die aan boord zijn.  Natuurlijk leiderschap is een talent dat je bezit.
 • Je bent verantwoordelijk voor de veilige navigatie in de breedste zin van het woord en verzekert dat alle bemanningsleden in staat zijn om de noodzakelijke werkzaamheden aan boord uit te voeren. Je rapporteert aan de Operations Manager van de Rotterdam Area.
 • Je hebt autoriteit en bent in staat beslissingen te nemen wanneer nodig met betrekking tot de bemanningsleden, de sleepboot, veiligheid en omgeving, om vervuiling te voorkomen en waar nodig assistentie te vragen van de wal.
 • Je verzekert dat er aan de geldende wetgeving en regelgeving wordt voldaan en dat de managementsystemen worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat alle certificaten, administratie en rapportering op orde en geldig zijn. Je implementeert de HSE procedures en voorschriften, zoals beschreven in de vloothandboeken.
 • Je stuurt de bemanning aan en begeleidt hen op een consequente manier. Je motiveert hen en geeft constructieve feedback. Je houdt regelmatig teamvergaderingen met de bemanning, organiseert Fire & Safety drills en familiariseert nieuwe bemanning.

Welke kandidaat zoeken wij?

 

 • Minimaal geldig Vaarbevoegdheidsbewijs/ CoC Master <3000GT
 • Voorkeur Master no limitations
 • ASD/Tractor/VOITH/Rotor
 • Geldige zeevaartkeuring
 • Geldige: BST, AFF, PSCRB, SMC en Marcom A / B
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal 
grijs blokje.jpg

Herken jij je in deze talenten?

 

 • Flexibel en stressbestendig

 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

 • Organisatorische- en administratieve vaardigheden

 • Leiderschap

Wat bieden wij?

 

 • Uitgebreide inwerkperiode van en introductie binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden (familiarisatie)

 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens eigen CAO

 • 23 weken werken per jaar, 44 uur per week

 • Week op- week af in een cyclisch rooster

 • Blokdienst of 12-uurs dienst

 • Nederlandssprekende collega’s

challenge us. Challenge yourself.

 

Heb je affiniteit met scheepvaart, voel je je verbonden met de maritieme industrie en wil je jouw toewijding en talent graag in een uitdagende werkomgeving brengen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je motivatiebrief te versturen via het onderstaande sollicitatieformulier.


Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met:

HR Afdeling Boluda Towage Rotterdam via tel.nr. +31 10 3073 531.

 

 

Privacy verklaring sollicitanten

Boluda Towage Europe hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy en persoonsgegevens van sollicitanten. Het beschermen van de privacy en persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de procedures voor het uitvoeren van onze werving- & selectieprocessen. Persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR).


Opslag van uw gegevens 

In de sollicitatieformulieren (open sollicitaties of vacatures) kun je Boluda Towage Europe toestemming geven om jouw persoonsgegevens voor een periode van 4 weken op te slaan of de periode van 4 weken voor opslag te verlengen tot maximaal 1 jaar.

 

Privacy Statement Applicants

APPLICATION FORM

(sollicitatieformulier)

 

Before completing the application form below, please note that there are mandatory requirements:

 

Boluda Towage Europe operates in Northwest Europe (Belgium, Germany, Netherlands, and the UK). For this reason, we only can accept applications if a candidate:

 

 1. Holds citizenship in the country of the vacancy or has a work permit in Europe/EU.
 2. Has a good command of the local language, applicable to the vacancy concerned.

 

****

 

Voordat u het onderstaande sollicitatieformulier invult, dient u er rekening mee te houden met een aantal vereisten. Boluda Towage Europe is werkzaam in Noordwest Europa (België, Duitsland, Nederland en UK). Om deze reden kunnen wij uitsluitend sollicitaties accepteren indien een sollicitant:

 

 1. In het bezit is van een staatsburgerschap in de EU of een werkvergunning heeft in Europa/EU.
 2. De lokale taal, die van toepassing is op de betreffende vacature, goed beheerst (voor deze vacature betreft het de Nederlandse taal).

Choose a file

Choose a file

Choose a file