Header_Schiedam office2.jpg

Crew Planner (Rotterdam)

Vacancy

(Vacature)

 

 

Onze dienstverlening is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd.

 

Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor het team van Boluda Towage in Rotterdam, zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

 

crew planner

 

(Rotterdam)

 

vacancy status

(Vacature status)

 

status vacancy_open_NL.png

your job

(jouw functie)

 

Als planner ben jij verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte crewplanning, in overeenstemming met de van toepassing zijnde regionale wet- en regelgeving en de MLC.


In deze functie maak jij deel uit van een team dat bestaat uit een Crewing Manager en 2 planners.

 

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor zowel de korte- als lange-termijnpersoneelsplanning. Jij zorgt ervoor dat onze sleepboten 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bemand zijn door optimaal gebruik te maken van de beschikbare bemanning.

 

De verstoringen en wijzigingen in de personeelsplanning worden door de afdeling Crewing op een adequate manier aangepakt en verwerkt in ons plansysteem ORTEC. Dit doen we samen met andere afdelingen om bemanning gerelateerde logistieke uitdagingen aan te pakken en naadloze maritieme operaties te garanderen.

 

De afdeling Crewing verzorgt de hospitality van de vloot. Zij coördineren het vervoer, de huisvesting en de voeding. Daarnaast onderhoudt de afdeling contact met verschillende leveranciers, maritieme instituten, opleidingscentra en dienstverleners. Hierbij zorg jij ervoor dat de communicatie tussen alle partijen vlot verloopt.

 

Bij de introductie van nieuwe medewerkers begeleiden wij hen zo, dat zij naar behoren worden ingewerkt en weten wat er van hen wordt verwacht in hun functie. Daarnaast draagt Crewing bij aan de doorstroom van talentvolle matrozen in het opleidingstraject tot aspirant-kapitein.

 

Jij onderhoudt de documentatie en trainingen van onze bemanning bij gecertificeerde instituten, zodat onze bemanning altijd met de juiste en geldige documenten werkt. Daarnaast denk jij ook mee over duurzaamheid binnen de organisatie.

What type of applicant are we looking for?

(Welke kandidaat zoeken wij?)

 

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring als planner
 • Fulltime beschikbaar
 • Een initiatiefnemer 
 • Goede communicatieve vaardigheden in  het Nederlands (mondeling/schriftelijk)
 • Goede computervaardigheden
 • Ervaring met Ortec is een pré
 • Bekendheid met de maritieme sector is een pré 
   
grijs blokje.jpg

Your talents:

(Herken jij je in deze talenten?)

 

 

 • Planning & Organisatie
 • Analytisch inzicht
 • Sociaal
 • Probleemoplossend
 • Teamplayer
 • Stressbestendig 
 • Oog voor detail
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit 

We offer:

(Wat bieden wij?)

 

 

 • Veelzijdige en dynamische werkomgeving op ons kantoor in Schiedam
 • Passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Flexibele werktijden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • En natuurlijk een heel leuk team waar je mee gaat samenwerken.

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.

 

Herken jij jezelf in deze rol en ben je klaar voor de uitdaging? Aarzel dan niet om te solliciteren en upload je CV en motivatiebrief via sollicitatieformulier.

 

Wij kijken uit naar je reactie en de mogelijkheid om je te verwelkomen als mogelijk nieuw lid van ons team.

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de HR Afdeling van Boluda Towage Rotterdam via tel. +31 10 3073 531.

Privacy verklaring sollicitanten

Boluda Towage Europe hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy en persoonsgegevens van sollicitanten. Het beschermen van de privacy en persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de procedures voor het uitvoeren van onze werving- & selectieproces. Persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (GDPR).


Opslag van uw gegevens 

In de sollicitatieformulieren (open sollicitaties of vacatures) kunt u Boluda Towage Europe toestemming geven om uw persoonsgegevens voor een periode van 4 weken op te slaan of de periode van 4 weken voor opslag te verlengen tot maximaal 1 jaar.

Privacy Statement Applicants

APPLICATION FORM

(sollicitatieformulier)

 

Before completing the application form below, please note that there are mandatory requirements:

 

Boluda Towage Europe operates in Northwest Europe (Belgium, Germany, Netherlands, and the UK). For this reason, we only can accept applications if a candidate:

 

 1. Holds EU citizenship or has a work permit for Europe/EU.
 2. Has a good command of the local language, applicable to the vacancy concerned (in this case the Dutch language).

 

***

 

Voordat u het onderstaande sollicitatieformulier invult, dient u er rekening mee te houden met een aantal vereisten. Boluda Towage Europe is werkzaam in Noordwest Europa (België, Duitsland, Nederland en UK). Om deze reden kunnen wij uitsluitend sollicitaties accepteren indien een sollicitant:

 

 1. In het bezit is van een staatsburgerschap in de EU of een werkvergunning heeft in Europa/EU.
 2. De lokale taal, die van toepassing is op de betreffende vacature, goed beheerst (voor deze vacature betreft het de Nederlandse taal).

 

Choose a file

Choose a file