Header_Zeebrugge_marine.jpg

Marine Engineer (Scheldt Area)

VACANCY

 

 

Onze dienstverlening is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd.

 

Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor onze havens in Antwerpen, Zeebrugge en Gent-Terneuzen-Vlissingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s:

 

MARINE ENGINEER Scheldt Area 

 

(Scheepswerktuigkundige)

vacancy status

 

status vacancy_open_NL.png

your job

 

Als scheepswerktuigkundige ben je verantwoordelijk voor het managen van de technische uitrusting aan boord en neem je de nodige acties in onderhoud en reparatie. Je garandeert een correct en efficiënt gebruik van technische reserveonderdelen, brandstof en smeerolie. Dit houdt ook in dat je precies bent in je administratie en nauwkeurig in het gebruik van het bestel- en onderhoudssysteem.

 

Tijdens sleepbewegingen ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de lier a.d.h.v. instructies van de kapitein.

 

Veiligheid is cruciaal in onze sector. Daarom test je periodiek de verschillende onderdelen van de volledige uitrusting en voer je de nodige (veiligheid)oefeningen uit. Je neemt hieraan actief deel en rapporteert naar zowel de kapitein als de technische afdeling.

 

What type of applicant are we looking for?

 

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
 • Nautische kennis- en ervaring. In het bezit van de verplichte certificaten en documenten volgens de Belgische vlaggenstaat om in staat te zijn te varen als Engineer aan boord van een Belgische sleepboot.
 • Vaarbevoegdheid minstens ‘III/1 Officer in charge of Engineering Watch’
 • Bewezen technische kennis door ervaring als Engineer in Offshore of op een sleepboot
 • Communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels
 • Goed overweg kunnen met Microsoft Office en met administratieve taken
 • Passie voor de maritieme sector
grijs blokje.jpg

Your talents:

 

 • Flexibiliteit
 • Communicatief vaardig
 • Stressbestendig
 • Sociaal
 • Teamplayer

 

We offer:

 

 • Een dynamische functie binnen een internationaal bedrijf en enthousiaste, gedreven collega’s met passie voor hun werk
 • Een interessante werkplek in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent, Terneuzen, Vlissingen
 • Werkrooster 7 dagen op, 14 dagen af

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.

 

Heb jij passie voor een nautische baan en de maritieme sector? Als je over de vereiste werkervaring beschikt, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren en je motivatie te versturen via het online sollicitatieformulier.

 

Omdat we actief zijn in Noordwest Europa (België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk), gelieve er rekening mee te houden dat we uitsluitend sollicitanten kunnen accepteren wanneer een kandidaat het burgerschap bezit of een werkvergunning heeft in de Europese Unie (EER).

 

Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met Katrien Broeckx, Crewing Department Scheldt Area, via telefoon +32 3 545 11 46.

 

***** Acquisitie wordt niet op prijs gesteld *****

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

Choose a file

Choose a file

Choose a file