Header_Schiedam office2.jpg

HR Officer (Rotterdam)

the vacancy

 

Boluda Towage, een familiebedrijf, is één van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. De Towage division is onderdeel van Boluda Corporación Marítima, dat haar oorsprong heeft in 1837.

 

Boluda Towage levert sleepdiensten op maat aan klanten in belangrijke havens over de hele wereld. Het bedrijf exploiteert wereldwijd een vloot van meer dan 300 sleepboten in 79 havens in 18 landen in 3 continenten van Europa, Afrika en Amerika. Naast havensleepdiensten richt de Boluda Towage divisie zich tevens op Ocean en Offshore sleepdiensten en maritieme berging. 

 

Onze passie is het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie. Met onze grote vloot bieden we ‘service op maat’. Wij richten ons op de behoefte en verwachtingen van onze klanten en vullen deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.

 

Wij geloven dat onze dienstverlening echt mensenwerk is. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd. Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor het lokale team van Boluda Towage Rotterdam zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

 

HR Officer

recruitment status

status vacancy_open_NL.png

your job

 

Als HR Officer ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je bent dagelijks bezig met het coördineren,  uitvoeren en optimalisatie van HR processen en projecten. Je adviseert en beantwoordt alle personele vragen, verzorgt de documentatie / correspondentie (vastleggingen, correspondentie, etc.) in het personeelsinformatiesysteem. Je beantwoordt aanvragen met betrekking tot wijzigingen van de in- en uitdiensttreding. Verder begeleid je de inzetbaarheid, de ziek- en herstelmeldingen en beheert de verzuimadministratie. Je neemt tevens de te volgen stappen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

In deze functie rapporteer je aan de HR Manager van de Area Rotterdam.

What type of candidate are we looking for? 

 

 • HBO werk en denk niveau opleiding in de richting van HR of vergelijkbaar
 • Administratieve vaardigheden
 • Up-to-date kennis op het vakgebied van HR
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands (mondeling en schriftelijk) en goede beheersing van computer- en MS Office-software
grijs blokje.jpg

Your talents

 

 • Zelfstandig, binnen je eigen verantwoordelijkheid in het team
 • Analytisch vermogen
 • Financieel inzicht
 • Planning & Organisatie
 • Bewust zijn wat gevolgen zijn van beslissingen en veranderingen
 • Motiveren van anderen
 • Skills om feitelijk te rapporteren

We offer

 

 • Uitgebreide periode van introductie en inwerken binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden
 • Volgen van externe workshops en trainingen
 • Passend salaris
 • Opleiding
 • Operationeel/Tactische functie

Challenge yourself. Challenge us.

 

Heb je affiniteit met sleepboten en havens, voel je je verbonden met de maritieme industrie en wil je jouw toewijding en talent graag in een uitdagende werkomgeving brengen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je motivatiebrief te versturen via het online sollicitatieformulier op onze website.

 

Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met de HR Manager Area Rotterdam, Cher Reith via telefoon +31 10 3073531.

 

***** Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld *****

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

Choose a file

Choose a file