header Boluda_Castoro Sei.jpg

Financial Administrator (Rotterdam)

VACANCY

 

Boluda Towage Europe biedt sleepdiensten op maat in belangrijke havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij maken deel uit van de Boluda Towage Group, een familiebedrijf en één van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. Het bedrijf exploiteert wereldwijd een vloot van meer dan 300 sleepboten in 75 havens in 19 landen van Europa, West-Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.

 

Onze passie is het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie. Met onze grote vloot bieden we ‘service op maat’. Wij richten ons op de behoefte en verwachtingen van onze klanten en vullen deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.

 

Wij geloven dat onze dienstverlening echt mensenwerk is. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd. Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor ons lokale team van de Area Rotterdam, zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

 

Financial Administrator

vacancy status

 

status vacancy_open_NL.png

your job

 

De Financial Administrator houdt zich dagelijks bezig met het boeken van ingekomen facturen en het aanmaken van purchase orders (PO’s). Je bent verantwoordelijk voor het boeken van de banken, het aanmaken en boeken van uitgaande facturen (doorbelastingen) en het betalen van crediteuren d.m.v. het aanmaken van batchbestand. Daarnaast bijt jij je vast in het uitzoeken en oplossen van debiteuren en crediteuren vraagstukken en verzorg jij de fiscale overzichten t.b.v. BTW, ICP en CBS.

 

Als Financial Administrator fungeer je als vraagbaak voor de overige collega’s binnen het bedrijf bij financiële afhandeling van facturen en PO’s.

 

Jij ondersteunt de Finance manager bij de maandrapportage, wat inhoudt dat je:

 • de balansrekening opschoont
 • assisteert bij het genereren van overzichten m.b.t. intercompany-boekingen
 • grootboekrekeningen specificeert
 • reserveringen maakt en voorzieningen treft voor kosten
 • vaste activa overzichten maakt

 

In deze functie rapporteer je aan de Finance Manager.

 

What type of applicant are we looking for?

 

 • HBO Accountancy/ Bedrijfseconomie/ PD MBA

 • Up-to-date i.z. kennis fiscale wetgeving en accountancy regels

 • Boekhoudkundig inzicht

 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands (mondeling en schriftelijk) en goede beheersing van computer- en MS Office-software

grijs blokje.jpg

Your talents:

 

 • Zelfstandig, binnen je eigen verantwoordelijkheid in het team

 • Analytisch vermogen

 • Financieel inzicht

 • Bewust zijn van de impact van beslissingen en veranderingen

 • Vaardigheden om feitelijk te rapporteren

We offer:

 

 • Uitgebreide periode van introductie en inwerken binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden
 • Passend salaris
 • Operationeel/Tactische functie bij een dynamische internationale onderneming
 • Mogelijkheid om jezelf onder begeleiding van een senior manager te ontwikkeling

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.

 

Heb je affiniteit met sleepboten en havens, voel je je verbonden met de maritieme industrie en wil je jouw toewijding en talent graag in een uitdagende werkomgeving brengen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je motivatiebrief te versturen via het online sollicitatieformulier op onze website.

 

Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met de HR Manager Area Rotterdam, Tom Duijvestijn via telefoon +31 10 3073535.

 

 ***** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld *****

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

Choose a file

Choose a file