header Boluda_Castoro Sei.jpg

Crew Coordinator (Rotterdam)

THE VACANCY

 

Boluda Towage, een familiebedrijf, is één van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. De Towage division is onderdeel van Boluda Corporación Marítima, dat haar oorsprong heeft in 1837.

 

Boluda Towage levert sleepdiensten op maat aan klanten in belangrijke havens over de hele wereld. Het bedrijf exploiteert wereldwijd een vloot van meer dan 300 sleepboten in 79 havens in 18 landen in 3 continenten van Europa, Afrika en Amerika. Naast havensleepdiensten richt de Boluda Towage divisie zich tevens op Ocean en Offshore sleepdiensten en maritieme berging. 

 

Onze passie is het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie. Met onze grote vloot bieden we ‘service op maat’. Wij richten ons op de behoefte en verwachtingen van onze klanten en vullen deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.

 

Wij geloven dat onze dienstverlening echt mensenwerk is. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd. Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op de kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor ons lokale team in de Area Rotterdam zijn we op zoek naar een nieuwe collega:

 

Crew Coördinator (Rotterdam)

RECRUITMENT STATUS  

status vacancy_open_NL.png

 

YOUR JOB


Als Crewing Coördinator ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte crewplanning in overeenstemming met de van toepassing zijnde regionale wet- en regelgeving en de MLC.


In deze rol ben je verantwoordelijk voor de korte (en lange strategische) personeelsplanning. Je zorgt ervoor dat onze sleepboten in Rotterdam 365 dagen per jaar 24 uur per dag bemand zijn. Dit doe je door optimaal gebruik te maken van de beschikbare bemanning. De verstoringen en wijzigingen binnen de personeelsplanning worden door de afdeling Crewing op adequate manier aangepakt en verwerkt in onze Planningstool ORTEC. Tijdsregistratie en verlofsaldi worden binnen deze tool bijgehouden en vormen de input voor onze afdeling Payroll.


Bij de introductie van nieuwe medewerkers zorgt de afdeling ervoor dat zij snel en goed ingewerkt hun werk kunnen doen en weten bij wie ze moeten zijn voor bepaalde vragen.


De afdeling Crewing verzorgt de hospitality van de vloot. Vervoer, huisvesting en voeding wordt door hen gecoördineerd. De afdeling is tevens het aanspreekpunt voor planning technische vragen.


Je hebt een actieve rol bij het samenstellen van een pool aan AB’s en Chief Engineers die we via het uitzendbureau bij ons laten werken. Deze pool vormt de kweekvijver voor Boluda Towage Rotterdam, zodat bij vacatures uit deze vijver kan worden geput. Door jouw inspanning worden AB’s gezien door onze (opleidings)kapiteins als potentiele kapiteins. Je levert een actieve bijdrage aan de planning van de opleidingstrajecten van Kapiteins en Engineers. Tijdens het overleg over Ontwikkeling & Opleiding tussen HR/Operations/Crewing sluit jij aan.


Je regelt de STWC (refresh)trainingen met gecertificeerde instituten, zodat onze bemanning altijd met geldige documenten aan het werk is. Je houdt de gehele administratie rondom CoC’s, Zeevaartkeuringen en STCW documenten bij en voert hierbij een strenge controle uit.


Je onderhoudt contact met een ziekgemeld bemanningslid (gedurende de eerste zes weken van het ziekteverzuim) en draagt bij aan een snelle werkhervatting. Je denkt ook mee over Duurzaamheid binnen het Gezondheidsmanagement. Tijdens het overleg over Verzuim tussen HR/Operations/Crewing sluit jij aan.

What type of applicant are we looking for?


 • Minimaal 3-5 jaar ervaring als planner
 • Bereid zijn 1x per 3 weken consignatiedienst te lopen
 • HBO Opleidingsniveau
 • Goede beheersing van computer- en MS Office-software
 • Pre bekend met planningstool ORTEC
 • Passie voor de maritieme sector
grijs blokje.jpg

Your talents:


 • Planning & Organisatie
 • Analytisch vermogen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Sociaal
 • Probleemoplossend
 • Hands-on
 • Teamplayer
 • Flexibiliteit

We offer:


 • Periode van introductie en inwerken binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden
 • Afwisselende job binnen zelfsturend team met individuele verantwoordelijkheid
 • Passend salaris
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.


Heb je affiniteit met sleepboten en havens, voel je je verbonden met de maritieme industrie en wil je jouw toewijding en talent graag in een uitdagende werkomgeving brengen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je motivatiebrief te versturen via het onderstaande online sollicitatieformulier.


Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met de HR Manager van de area Rotterdam, Tom Duijvestijn via telefoon +31 10 3073535.


***** Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld *****

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

Choose a file

Choose a file