header msc gulsun.jpg

Commercial Area Manager Rotterdam

VACANCYTer versterking van ons sales team in de Area Rotterdam, zijn we op zoek naar een nieuwe collega:Commercial Area Manager (Rotterdam)Boluda Towage Europe biedt sleepdiensten op maat in belangrijke havens in België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Wij maken deel uit van de Boluda Towage Group, een familiebedrijf en één van de wereldleiders op het gebied van maritieme diensten. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig en exploiteert een vloot van meer dan 300 sleepboten in 90 havens in 15 landen van Europa, West-Afrika, Amerika en de Indische Oceaan.


Onze passie is het veilig assisteren van schepen, dat gefundeerd is op onze gezamenlijke historie van 350 jaar. Met onze grote vloot bieden we ‘service op maat’. Wij richten ons op de behoefte en verwachtingen van onze klanten en vullen deze in met operationele efficiency en flexibiliteit.


Wij geloven dat onze dienstverlening echt mensenwerk is. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd. Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op vijf kernwaarden passie, respect, flexibiliteit, professionaliteit en samenwerking.

Status vacancy


YOUR JOB


Prachtige kans voor een gedreven Commercial Area Manager (medior), die een daadkrachtige en luisterende rol in het salesteam vervult.


Je bent verant­woor­delijk voor de vertaling van de commerciële strategie vanuit de Boluda Towage Group naar de commerciële doelstellingen en realisatie voor de regio Rotterdam. Je stelt het accountmanagementplan op voor de (key) accounts binnen de Area Rotterdam en zorgt samen met het lokale salesteam voor de uitvoering ervan.


In deze rol houd jij je bezig met het relatiebeheer van (nieuwe en bestaande) klanten, agenten en andere haven gerelateerde partijen in Rotterdam. Je laat regelmatig je gezicht zien bij lokale netwerkevents. Bij de benadering van prospects, weet je vertrouwen te creëren en zorg je uiteindelijk voor het werven van nieuwe klanten. Door goed te luisteren naar de behoefte van de klant, begrijp je als geen ander hoe de dienstverlening van Boluda Towage kan aansluiten op hun ambities.


Je begeleidt de belangrijke fases van het salesproces en brengt structuur aan waar nodig. Je sluit zelfstandig commerciële contracten af met de klanten, die in overeenstemming zijn met de Global Commercial en Legal procedures & guidelines van Boluda Towage. Daarnaast zorg je voor de orderintake en begeleid je het interne proces vanuit sales naar de uitvoering van de services door de operationele afdelingen.


Je bent een echte verbinder en hebt de gunfactor, zowel bij relaties én bij je collega’s. Voor je lokale salesteam ben je een coach en sparringpartner. Naast het aansturen van het lokale salesteam Rotterdam ligt de focus ook op de samenwerking met het internationale salesteam binnen de Boluda Towage Group.


In deze functie rapporteer je aan de General Manager Rotterdam en de Director Business Development & Strategy.

What type of applicant are we looking for?


 • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële/maritieme omgeving
 • Opleiding HBO Commerciële Economie
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk) en goede beheersing van computer- en MS Office-software
 • Passie voor de maritieme sector
grijs blokje.jpg

Your Talents:


 • Representatief
 • Ondernemend
 • Bouwen aan bestaande relaties
 • Ontplooien nieuwe lokale business
 • Vaardigheden voor het opstellen van accountmanagementplan
 • Vaardigheden voor het opstellen van feitelijke rapportages
 • Analytisch vermogen
 • Planning & Organisatie
 • Motivator voor anderen
 • Bewust van de impact van beslissingen en veranderingen

We offer:


 • Uitgebreide periode van introductie en inwerken binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden
 • Veelzijdige en gevarieerde taken binnen de maritieme industrie
 • Dynamische werkomgeving
 • Marktconform salaris
 • Passende arbeidsvoorwaarden
 • Tactisch-operationele functie (medior-niveau)

CHALLENGE US.

CHALLENGE YOURSELF.


Weet jij op de creatieve manieren nieuwe klanten binnen te halen en lange termijn relaties weet op te bouwen en te onderhouden? Houd jij van een praatje en toon je oprechte interesse in mensen? Heb je affiniteit met sleepboten en havens, voel je je verbonden met de maritieme industrie en wil je jouw toewijding en talent graag in een dynamische en veranderende werkomgeving brengen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren en je motivatiebrief te versturen via het online sollicitatieformulier op onze website.


Voor meer informatie over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met de HR Manager Area NL, Tom Duijvestijn via telefoon +31 10-3073535.


Indien je meer inhoudelijke informatie over de vacature wenst, dan kun je contact opnemen met de General Manager regio Rotterdam, Jeroen van Rookhuijzen, via telefoon +31 10-3073567 of met de Director Business Development & Strategy, Mark van Dongen via +31 103073543.

Join our team


post social media.jpg

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

Choose a file

Choose a file