header_VB Schelde_blue.jpg

Chief Engineer (Rotterdam)

Vacancy

 

Onze dienstverlening is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf hangt af van de mensen die voor ons werken. Hun bijdrage, hun toegevoegde waarde voor onze organisatie en hun bereidheid om zich actief te verbinden aan onze kernwaarden worden enorm gewaardeerd.

 

Onze cultuur, ons gedrag en onze bedrijfsvoering zijn gebaseerd op onze kernwaarden transparantie & professionele integriteit, samenwerking & operationele efficiëntie, uitmuntende dienstverlening & klantgerichtheid, flexibiliteit & innovatie.

 

Voor het lokale team van Boluda Towage in Rotterdam, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s:

 

Chief Engineer / Werktuigkundige

 

(Rotterdam)

 

vacancy status

status vacancy_open_NL.png

your job

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Chief Engineer voor de Tug/sleepboot. Als Chief Engineer ben je verantwoordelijk voor het technisch operationeel houden van onze sleepboot, waarbij je essentieel bent voor het soepele verloop van onze maritieme activiteiten. Je speelt een cruciale rol in het handhaven van de technische integriteit van het vaartuig en het waarborgen van optimale prestaties.

 

Belangrijke taken:

 • Beheer van de technische uitrusting: Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van de technische uitrusting aan boord van de sleepboot. Dit omvat het uitvoeren van regelmatig onderhoud, preventieve controles en reparaties om ervoor te zorgen dat de sleepboot in uitstekende staat verkeert.
 • Efficiënt gebruik van bronnen: Je zorgt voor een correct en efficiënt gebruik van reserveonderdelen, brandstoffen en smeermiddelen. Een gedegen administratie en nauwkeurig gebruik van het bestel- en onderhoudssysteem zijn hierbij van groot belang.
 • Veiligheid voorop: Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Je voert periodieke tests van de apparatuur uit en organiseert oefeningen om te waarborgen dat alle systemen naar behoren functioneren. Je werkt nauw samen met de Tug Master en de Superintendent om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsprotocollen worden nageleefd.
 • Samenwerking: Tijdens sleepwerkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het correct bedienen van de lier volgens de instructies van de gezagvoerder. Je werkt nauw samen met het operationele team en communiceert duidelijk om de sleepoperaties efficiënt en veilig te laten verlopen.
 • Vertegenwoordiging van het bedrijf: Als Chief Engineer ben je een belangrijk gezicht van ons bedrijf. Je vertegenwoordigt onze organisatie en haar beleid op professionele wijze.

What type of candidate are we looking for?

 

 • Minimaal in het bezit van een geldig Vaarbevoegdheidsbewijs/ CoC Chief Engineer <3000KW with contractor material; Voorkeur Chief Engineer no limitations
 • In het bezit van een geldig certificaat High Voltage
 • Geldige zeevaartkeuring
 • Geldige STCW BS, AFF en PSCRB
 • Vereiste vaardigheid van de Nederlandse taal
 • Goede sociale vaardigheden; we hechten waarde aan iemand die goed kan samenwerken en communiceren
grijs blokje.jpg

Your talents:

 

 • Ben je in staat zelfstandig te opereren binnen de kaders van teamverantwoordelijkheid?
 • Toon je zelfredzaamheid en veerkracht in verschillende situaties?
 • Heb je sterke technische vaardigheden?
 • Beschik je over kennis en ervaring op het gebied van onderhoudswerkzaamheden?
 • Ben je bedreven in administratieve taken die bijdragen aan een gestroomlijnde operatie?

We offer:

 

 • Uitgebreide periode van introductie en inwerken binnen jouw nieuwe verantwoordelijkheden (familiarisatie)
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform eigen CAO
 • 23 werkweken per jaar, 44 uur per week
 • Week op- week af rooster
 • Blokdienst (een week aan boord) of 12 uurs-dienst
 • Tijdelijke aanstelling met zicht op vast dienstverband
 • Nederlands sprekende collega’s

CHALLENGE US. CHALLENGE YOURSELF.

 

Herken jij jezelf in deze rol en ben je klaar voor de uitdaging? Aarzel dan niet om te solliciteren en upload je CV en motivatiebrief via sollicitatieformulier.

 

Wij kijken uit naar je reactie en de mogelijkheid om je te verwelkomen als mogelijk nieuw lid van ons team.

 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cher Reith, HR Manager Rotterdam Area op tel. nr. +31 10 3073 531.

Privacy statement applicants

Boluda Towage Europe attaches great importance to protecting the privacy and personal data of its job applicants. Protecting the privacy and personal data is an important part of the procedures for carrying out our recruitment and selection activities. Personal data is treated in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR).


Storage limitations

In the application forms (open applications or vacancies) you can give your permission to Boluda Towage Europe to store your personal data for a period of 4 weeks or prolong the period of 4 weeks for storage up to a maximum of 1 year.

Privacy Statement Applicants

APPLICATION FORM

(sollicitatieformulier)

 

Before completing the application form below, please note that there are mandatory requirements:

 

Boluda Towage Europe operates in Northwest Europe (Belgium, Germany, Netherlands, and the UK). For this reason, we only can accept applications if a candidate:

 

 1. Holds EU citizenship or has a work permit for Europe/EU.
 2. Has a good command of the local language, applicable to the vacancy concerned (in this case the Dutch language).

 

***

 

Voordat u het onderstaande sollicitatieformulier invult, dient u er rekening mee te houden met een aantal vereisten. Boluda Towage Europe is werkzaam in Noordwest Europa (België, Duitsland, Nederland en UK). Om deze reden kunnen wij uitsluitend sollicitaties accepteren indien een sollicitant:

 

 1. In het bezit is van een staatsburgerschap in de EU of een werkvergunning heeft in Europa/EU.
 2. De lokale taal, die van toepassing is op de betreffende vacature, goed beheerst (voor deze vacature betreft het de Nederlandse taal).

Choose a file

Choose a file

Choose a file